вівторок, 9 лютого 2016 р.

Квест " За здоровий спосіб життя"

В січні 2016 року на території Єрківської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Героя України В.М. Чорновола відбулася пізнавальна гра – Квест  " За здоровий спосіб життя". Організатори заходу підійшли до проведення та вибору формату свята творчо. І як наслідок – результати перевищили всі очікування.
Територія навчального закладу була поділена на п’ять тематичних станцій. У ході безпечного «турне» діти  повинні були показати свої знання . У кожної команди був свій маршрут, який вони отримали на старті.
Для полегшення руху учасників гри організатори заходу визначили всі етапи знайомими для дітей орієнтирами, наприклад, станція «Фізична» перебувала в приміщенні спортивного залу. Тут учасники гри демонстрували  швидку реакцію, відмінну фізичну форму, уважність, сміливість.Свою творчу фантазію учні продемонстрували під час створення коладжів в шкільній бібліотеці і т.д.
Учасники команди-переможниці, як найкращі знавці здорового образу життя були  нагороджені грамотами. І хоча гра закінчилася, знання, інформація та навички, якими оволоділи хлопчики та дівчата  супроводжуватимуть їх у подальшому житті.






Немає коментарів:

Дописати коментар