середа, 18 жовтня 2017 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»



Всеукраїнський  місячник шкільних бібліотек
«Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»
в Єрківській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів
імені Героя УкраїниВ.М.Чорновола
  Згідно з Наказом МОН від 12 серпня 2014 року № 931 з 1 по 31 жовтня 
2017 року в Єрківській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів імені Героя України В.М.Чорновола  проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя», який спрямований на підтримку здорового способу життя серед молоді.
  Розпочався  місячник з інформаційного повідомлення про план проведення заходів в рамках Всеукраїнського місячника на загальношкільній лінійці, з висвітлення плану роботи місячника  на стенді оголошень та  дня відкритих дверей у бібліотеці для учнів, вчителів, батьків.


  На початку місяця проходили - написання диктантів «Вічні цінності життя» та конкурс учнівських творів:«Здоровий спосіб життя – запорука успішного майбутнього».



Огляди літератури  та книжкові виставки в бібліотеці: « Шкідливі звички - шлях у безодню», «Здоров’я – це скарб! Бережи його!»  дали змогу читачам ознайомитися з літературою, яка є в шкільній бібліотеці. Ці видання  допоможуть їм зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а перш за все - від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я, вміння використовувати резервні сили свого організму та природні засоби.






Немає коментарів:

Дописати коментар